Posted on 3. decembra 201811. januára 2019 by Author kristina Javorový sirup – účinky, cena, výroba a použitie Continue Reading
Posted on 16. novembra 201829. januára 2019 by Author kristina Kokosový cukor – všetko o cukre z kokosových kvetov (cena, glykemicky index, je vhodný pre diabetikov?) Continue Reading
Posted on 14. novembra 201829. januára 2019 by Author kristina Agáve sirup: zdravšia náhrada cukru? Sotva… Continue Reading
Posted on 6. novembra 201830. januára 2019 by Author kristina Domáca pekáreň na chlieb – ktorá je najlepšia? Podľa čoho vyberať? Continue Reading
Posted on 27. októbra 20187. apríla 2020 by Author kristina Brezový cukor – čo je to ten xylitol? Je škodlivý? Aká je jeho cena? Continue Reading
Posted on 25. októbra 201811. februára 2020 by Author kristina Erythritol ako sladidlo – jeho výhody a vedľajšie účinky Continue Reading
Posted on 23. októbra 201829. januára 2019 by Author kristina Je trstinový cukor zdravší ako biely? Aké má hnedý cukor zloženie a aká je jeho cena? Continue Reading
Posted on 17. októbra 201811. februára 2020 by Author kristina Sorbitol (glucitol) – je vhodné sladidlo? Aké má nežiaduce účinky? Continue Reading
Posted on 12. októbra 20187. apríla 2020 by Author kristina Stévia je sladšia ako cukor… Má toto sladidlo aj nežiaduce účinky? Continue Reading
Posted on 11. októbra 201814. marca 2021 by Author kristina Vajce na mäkko (ako dlho treba variť vajcia na mäkko a na hniličku) Continue Reading