Recepty
Pâté z Kuracej pečene s čiernymi ríbezľamiBy HankaOmáčka bolognese bez paradajok (vhodná pri histamínovej intolerancii, AIP)By HankaNetradičný jelení guláš/stew (AIP, paleo)By HankaV prípade, že máte tlakový alebo pomalý hrniec (rovnako ako ja) všetky suroviny pridáme naraz (okrem kroku č. 4). Doba dusenia sa tak výrazne skráti. Škrob pridáme po dovarení mäsa v pomalom hrnci.Cícerovo-tekvicovo-kokosová curry polievka (AIP)By HankaKapustnica s klobásou, hubami, bravčovým mäsom a slivkamiBy HankaTradičná kapustnica je jedlo o ktorom naozaj platí, že čím viac je odstáta, tým lepšie chutí. Miešajú sa v nej skvelé chute, ktoré dodajú huby, klobása a najmä tajná ingrediencia - slivky.Shakshuka – recept na skvelé paleo jedlo z TuniskaBy HankaZdravý a neskutočne chutný recept na orientálne jedlo - Shakshouka. Shakshuka sa hodí na raňajky, obed, či večeru. Skladá sa len z vajíčok, čerstvých paradajok a papriky, ktoré vhodne dokoreníme.Hario V60 – domáca príprava kvalitnej kávy (postup vhodný aj pre začiatočníkov)By HankaJeden z najjednoduchších spôsobov prípravy skvelej kávy v pohodlí domova. Alternatívna príprava v kávovare Hario V60 ponúka širokú škálu chutí kávy. Touto extrakciou totiž vieme dosiahnuť lepší chuťový profil kávy (v porovnaní napríklad s espresso kávovarmi).Výborná hrachová polievka zo žltého suchého hrachuBy HankaStrukoviny sú supervýživnou súčasťou stravy. Žltý hrach patrí medzi strukoviny s vysokým obsahom bielkovín, enzýmov a vitamínov.Netradičné lečo s cuketou, vajcom a petržlenom (recept)By HankaLečo s cuketou je chutná a výživná obmena klasického leča. Navyše lečo je hotové naozaj rýchlo - obed či večeru máte pripravenú do pár minút. Vyskúšajte a neoľutujete 🙂