Recepty

Netradičný jelení guláš/stew (AIP, paleo)By HankaV prípade, že máte tlakový alebo pomalý hrniec (rovnako ako ja) všetky suroviny pridáme naraz (okrem kroku č. 4). Doba dusenia sa tak výrazne skráti. Škrob pridáme po dovarení mäsa v pomalom hrnci.
Shakshuka – recept na skvelé paleo jedlo z TuniskaBy HankaZdravý a neskutočne chutný recept na orientálne jedlo - Shakshouka. Shakshuka sa hodí na raňajky, obed, či večeru. Skladá sa len z vajíčok, čerstvých paradajok a papriky, ktoré vhodne dokoreníme.
Lahodné lečo s vajcom (recept)By HankaLečo s vajcom je ľahký, rýchly a výživný recept. Zeleninu na jeho prípravu môžete použiť akúkoľvek, avšak paradajky, paprika a cibuľa sú tradičné prísady - ako od babičky 🙂
Polievka z hokkaido tekvice (recept)By HankaHokkaido polievka má neodolateľnú chuť a výraznú oranžovú farbu. Navyše má málo kalórií a je výdatným zdrojom živín (obsahuje vitamín A a C, vitamíny B, vápnik, železo, draslík, beta-karotén). Pochutia si vegetariáni, rovnako ako mäsožravci, či ľudia s rôznymi obmedzeniami (laktózová intolerancia, celiakia, histamínová intolerancia).