Do malého hrnca pridáme kokosový olej, kokosové maslo, med a vanilkový extrakt. Zmes mierne zahrejeme.
Zatiaľ predhrejeme rúru na 175 °C.
Príprava želatíny: do malej misky si nachystáme horúcu vodu a posypeme ju želatínou. Počkáme cca 1 minútu a potom dobre premiešame. Želatínu vmiešame do kokosovo-medovej zmesi.
Vo veľkej miske zmiešame kokosovú múku, cassavovú múku, prášok do pečiva a soľ. Následne vmiešame do zmesi so želatínou.
Pridáme strúhaný kokos a dobre premiešame. Ak je zmes príliš tuhá, pridáme 3 lyžice horúcej vody a znova premiešame.
Zmes dáme do formy na pečenie vystlanej papierom na pečenie. Vložíme do rúry na 10 - 15 minút.
Ingrediencie
Postup
Do malého hrnca pridáme kokosový olej, kokosové maslo, med a vanilkový extrakt. Zmes mierne zahrejeme.
Zatiaľ predhrejeme rúru na 175 °C.
Príprava želatíny: do malej misky si nachystáme horúcu vodu a posypeme ju želatínou. Počkáme cca 1 minútu a potom dobre premiešame. Želatínu vmiešame do kokosovo-medovej zmesi.
Vo veľkej miske zmiešame kokosovú múku, cassavovú múku, prášok do pečiva a soľ. Následne vmiešame do zmesi so želatínou.
Pridáme strúhaný kokos a dobre premiešame. Ak je zmes príliš tuhá, pridáme 3 lyžice horúcej vody a znova premiešame.
Zmes dáme do formy na pečenie vystlanej papierom na pečenie. Vložíme do rúry na 10 - 15 minút.