
Rúru predhrejeme na 200 °C.
Pekáč vymastíme olejom a poukladáme naň batáty nakrájané na cca 1 cm plátky.
Z mletého mäsa vyformujeme najprv guľky, ktoré na plechu stlačíme do tvaru burgrov. Posypeme soľou.
Pečieme asi 15 minút.
Burgre vytvoríme tak, že mäso vložíme medzi 2 plátky batátov. Môžeme podávať so šalátom a inou zeleninou.
Brusnice namočíme do vody. Pridáme cviklu a poriadne rozmixujeme. Dip podávame ako prílohu ku burgrom.
Ingrediencie
Postup
Rúru predhrejeme na 200 °C.
Pekáč vymastíme olejom a poukladáme naň batáty nakrájané na cca 1 cm plátky.
Z mletého mäsa vyformujeme najprv guľky, ktoré na plechu stlačíme do tvaru burgrov. Posypeme soľou.
Pečieme asi 15 minút.
Burgre vytvoríme tak, že mäso vložíme medzi 2 plátky batátov. Môžeme podávať so šalátom a inou zeleninou.
Brusnice namočíme do vody. Pridáme cviklu a poriadne rozmixujeme. Dip podávame ako prílohu ku burgrom.