Na panvici zohrejeme olivový olej. Pridáme nadrobno nakrájanú zeleninu (cibuľa, cvikla, mrkva). Restujeme asi 5 minút.
Pridáme pretlačené strúčiky cesnaku a 250 ml vody. Ochutíme rozmarínom a soľou.
Zmes necháme variť pod pokrievkou cca 50 minút (alebo do zmäknutia zeleniny).
Zmes vložíme do mixéra. Pridáme ocot a med a poriadne rozmixujeme.
V rovnakej panvici zohrejeme 2 čl olivového oleja. Pridáme mleté mäso a varíme ho asi 10 min. Následne pridáme rozmixovanú cviklovú zmes a varíme ešte 10 min. Dochutíme soľou podľa chuti 🙂
V tomto recepte som použila bezlepkové cestoviny z lidlu (Zloženie: 100 % mletá červená šošovica).
Ingrediencie
Postup
Na panvici zohrejeme olivový olej. Pridáme nadrobno nakrájanú zeleninu (cibuľa, cvikla, mrkva). Restujeme asi 5 minút.
Pridáme pretlačené strúčiky cesnaku a 250 ml vody. Ochutíme rozmarínom a soľou.
Zmes necháme variť pod pokrievkou cca 50 minút (alebo do zmäknutia zeleniny).
Zmes vložíme do mixéra. Pridáme ocot a med a poriadne rozmixujeme.
V rovnakej panvici zohrejeme 2 čl olivového oleja. Pridáme mleté mäso a varíme ho asi 10 min. Následne pridáme rozmixovanú cviklovú zmes a varíme ešte 10 min. Dochutíme soľou podľa chuti 🙂