Recepty
Omáčka bolognese bez paradajok (vhodná pri histamínovej intolerancii, AIP)By HankaNetradičný jelení guláš/stew (AIP, paleo)By HankaV prípade, že máte tlakový alebo pomalý hrniec (rovnako ako ja) všetky suroviny pridáme naraz (okrem kroku č. 4). Doba dusenia sa tak výrazne skráti. Škrob pridáme po dovarení mäsa v pomalom hrnci.Výborná hrachová polievka zo žltého suchého hrachuBy HankaStrukoviny sú supervýživnou súčasťou stravy. Žltý hrach patrí medzi strukoviny s vysokým obsahom bielkovín, enzýmov a vitamínov.Nepečený kešu cheesecake s jahodami (recept na VEGAN cheesecake)By HankaVyskúšajte tento skvelý RAW cheesecake. Je pripravený z kešu orechov, ktoré úplne nahradia mascarpone, tvaroh a iné mliečne prísady. Je úplne vhodný pre celiatikov, vegánov, či pre ľudí s laktózovou intoleranciou.Polievka z hokkaido tekvice (recept)By HankaHokkaido polievka má neodolateľnú chuť a výraznú oranžovú farbu. Navyše má málo kalórií a je výdatným zdrojom živín (obsahuje vitamín A a C, vitamíny B, vápnik, železo, draslík, beta-karotén). Pochutia si vegetariáni, rovnako ako mäsožravci, či ľudia s rôznymi obmedzeniami (laktózová intolerancia, celiakia, histamínová intolerancia).Flapjack tyčinka: recept na banánovo-jablkový flapjack s mandľovým maslomBy HankaMáte chuť na zdravú maškrtu? Flapjack tyčinka je skvelou pochúťkou, či už chcete zahnať hlad v čase desiaty, olovrantu, alebo potrebujete rýchle raňajky.