Recepty
Pâté z Kuracej pečene s čiernymi ríbezľamiBy HankaBatátové burgre, cviklovo-brusnicový dip (AIP, paleo)By HankaNetradičný jelení guláš/stew (AIP, paleo)By HankaV prípade, že máte tlakový alebo pomalý hrniec (rovnako ako ja) všetky suroviny pridáme naraz (okrem kroku č. 4). Doba dusenia sa tak výrazne skráti. Škrob pridáme po dovarení mäsa v pomalom hrnci.Kapustnica s klobásou, hubami, bravčovým mäsom a slivkamiBy HankaTradičná kapustnica je jedlo o ktorom naozaj platí, že čím viac je odstáta, tým lepšie chutí. Miešajú sa v nej skvelé chute, ktoré dodajú huby, klobása a najmä tajná ingrediencia - slivky.Šťavnatý Rib Eye steak s batátmi a grilovanou zeleninouBy HankaRib Eye steak - má výraznú šťavnatú a plnú chuť vďaka prerastenej tukovej časti.
Batáty (alebo sladké zemiaky) sú super zdrojom vlákniny, bielkovín, železa, vápnika, vitamínu C a mnohých iných nutrientov.