Recepty
Pâté z Kuracej pečene s čiernymi ríbezľamiBy HankaOmáčka bolognese bez paradajok (vhodná pri histamínovej intolerancii, AIP)By HankaNetradičný jelení guláš/stew (AIP, paleo)By HankaV prípade, že máte tlakový alebo pomalý hrniec (rovnako ako ja) všetky suroviny pridáme naraz (okrem kroku č. 4). Doba dusenia sa tak výrazne skráti. Škrob pridáme po dovarení mäsa v pomalom hrnci.Shakshuka – recept na skvelé paleo jedlo z TuniskaBy HankaZdravý a neskutočne chutný recept na orientálne jedlo - Shakshouka. Shakshuka sa hodí na raňajky, obed, či večeru. Skladá sa len z vajíčok, čerstvých paradajok a papriky, ktoré vhodne dokoreníme.Netradičné lečo s cuketou, vajcom a petržlenom (recept)By HankaLečo s cuketou je chutná a výživná obmena klasického leča. Navyše lečo je hotové naozaj rýchlo - obed či večeru máte pripravenú do pár minút. Vyskúšajte a neoľutujete 🙂Lahodné lečo s vajcom (recept)By HankaLečo s vajcom je ľahký, rýchly a výživný recept. Zeleninu na jeho prípravu môžete použiť akúkoľvek, avšak paradajky, paprika a cibuľa sú tradičné prísady - ako od babičky 🙂